Dit verse, groen sapje recept is heel erg lekker en gezond als ontbijt. Op jouw nuchtere maag worden de voedingsstoffen nog sneller opgenomen en je krijgt meteen een gezonde boost energie om de dag te beginnen. Het is in een handomdraai klaar en smaakt ook nog eens lekker.
Het is een fris en dorstlessend sapje, dat ook heel erg lekker is met ijsblokjes op een warme zomerdag. Je kan dit sapje zeven met een kaasdoek, maar het is gezonder om dat niet te doen en het gewoon zo op te drinken.
Haal het klokhuis uit de appels en schil de sinaasappel en de gember. De kiwi’s kan je met schil in jouw juicer doen. Snijd alles wat kleiner en doe het in jouw juicer. Wacht tot alles helemaal fijn is en je een egale massa hebt.
Als je een dunner sapje wil, dan kan je wat water of kokoswater toevoegen. Serveer het in een groot glas met ijsblokjes, snijd een stukje sinaasappel en kiwi voor op de rand van het glas en leg een takje krulselderij op het verse groene sapje.