/ Recepten / Peterselie met Komkommer en Appel

Peterselie met Komkommer en Appel

Boodschappenlijst

  • 1 groene appel
  • 1 bosje peterselie
  • 1 banaan
  • 1 komkommer
  • 300 milliliter water
  • Eventueel wat honing

Fris en pittig en lekker licht. Dat krijg je met dit lekkere, verse, groene sapje. Het is heel erg lekker bij jouw ontbijt, maar ook heerlijk als tussendoortje of als echte dorstlesser op een warme dag. Heb je heel veel knoflook gegeten en moet je nog met mensen praten of zelfs kussen? Dan is dit een ideaal sapje om ervoor te zorgen dat je weer een frisse adem hebt.

Je krijgt er ook een lekkere energie boost van en de peterselie en de komkommer helpen jouw lichaam om te ontgiften.

Bereiding

Schil de banaan en haal het klokhuis uit de appel. Snijd van de komkommer de uiteindes af. Je kan alles samen in jouw juicer doen. Laat het juicen tot je een mooi glad geheel hebt. Proef of het naar smaak is en voeg eventueel nog wat honing toe.

Je kan dit sapje zeven met een kaasdoek, maar het is gezonder om de pulp mee op te drinken. Daar zitten allemaal gezonde vezels in die goed zijn voor jouw lichaam. Serveer het met een reepje komkommer en een takje peterselie in een groot glas met ijsblokjes.