Superfoodies is een bedrijf met passie voor gezond leven en dat vind je ook terug in deze klassieke Green Juice. Deze unieke mix van natuurlijke ingrediënten, vanuit de aarde en uit de oceaan, bevat de dagelijkse basisbehoefte aan voedingsstoffen, waar jouw lichaam om vraagt. Het is biologisch, glutenvrij, zuivelvrij, vegetarisch, ready-to-drink mix, raw food en veganistisch. Het is de meest volledige en beste green juice op de markt.

Superfoodies coffee

Green juice producten kom je tegenwoordig overal tegen. Je wordt er nog net niet mee doodgegooid. Green juices zijn echter niet allemaal hetzelfde, het zijn allemaal verschillende soorten green juice. Er zijn betere en mindere kwaliteit green juices. Superfoodies Green Juice is een complete samenstelling van alle belangrijke voedingsstoffen, met biologische oorsprong, en een aangename smaak.

De kruidige, groene smaak is heel erg lekker en je kan er heerlijke recepten mee maken. Deze Green Juice heb je binnen een handomdraai klaar. Veel sneller dan vers groen sap, het bevat alle benodigde voedingsstoffen, heeft geen toegevoegde suikers of chemische zoetstoffen, maar wel alle gezonde voedingsstoffen die jouw lichaam dagelijks nodig heeft. Met een glas Green juice begin je de dag optimaal.

Superfoodies Green Juice

Superfoodies Green Juice

Ja, ik wil Supergreens!

Alleen maar green juice of ook andere recepten?

Je hoeft natuurlijk niet alleen maar sapjes te maken met Green Juice. Je kan het ook toevoegen aan jouw yoghurt, in een lekkere smoothie doen of er een andere lekkernij gezonder mee maken. Maak je graag verse green juice, maar weet je niet zeker of alle benodigde voedingsstoffen er dan wel inzitten? Een maatschepje Superfoods Green Juice lost dat probleem meteen voor jou op. Je kan dus altijd jouw favoriete verse groene sapjes drinken, of andere lekkere recepten maken en Green Juice poeder toevoegen om zo toch alles binnen te krijgen wat jij nodig hebt.

Onbewerkt, raw food en biologisch

Om poeder te krijgen, dienen voedingsmiddelen bewerkt te worden. Superfoodies green juice wordt gemaakt van biologische producten en het wordt niet boven de 42 graden verhit, en valt dus onder raw food. Hierdoor gaan er veel minder voedingsstoffen verloren tijedens het verwerkingsproces. Ook de herkomst van de producten is belangrijk voor Superfoodies. Zo is er transparantie over de herkomst, wordt er gekozen voor eerlijke leverancies en is er transparantie over de samenstelling en de bereiding van de Green Juice.

Alle voordelen van Superfoodies Green Juice op een rijtje

  • Je krijgt de basisbehoefte aan voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt binnen
  • Alles is op lage temperatuur gedroogd, maximaal 42 graden
  • Er zitten geen toevoegingen in
  • Ook voor vegetariërs, veganisten en rawfoodies
  • De ingrediënten komen uit de aarde en de oceaan, dit zijn onder meer groenten, fruit, kruiden en algen. Alleen de beste natuurlijke producten worden geselecteerd en in deze unieke mix gebruikt
  • Er zitten maar liefst 29 verschillende ingrediënten
  • Heel snel en makkelijk te gebruiken
  • Complete vervanging voor een smoothie of een vers groen sapje
  • Waardevolle toevoeging aan jouw dieet
  • Heeft een lekkere, kruidige smaak
Superfoodies meal
Superfoodies Shake

Welke ingredienten zitten er in Superfoodies Green Juice?

Deze complete green juice is een superfood mix. Een maatschepje green geeft jou vitamines en mineralen, vezels en andere superfood voedingsstoffen.

Acerola poeder

Acerola staat vooral bekend als een vitamine C bom, maar heeft natuurlijk veel meer voedingswaarde. Alles over acerola vind je hier.

Alfalfabladpoeder

Ook Alfalfablad is onmisbaar voor jouw lichaam. Dagelijks hebben je een bepaalde hoeveelheid hiervan nodig. Superfoodies Green Juice zorgt ervoor dat jij een groot deel van de Dagelijks aanbevolen hoeveelheid binnen krijgt. Welke gezondheidsvoordelen en voedingswaarde alfalfablad heeft, vind je hier.

Ashwaganda

Ashwagandha is een kruid dat al eeuwenlang gebruikt wordt als geneeskrachtig middel. De vele gezondheidsvoordelen vind je hier.

Bacteriële culturen Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus acidophilus

Bacterien zijn nodig om jouw lichaam gezond te houden. Hier ontdek je precies waarom Superfoodies Green Juice deze bacteriele culturen heeft toegevoegd.

Bananen

Bananen zijn de favoriete vrucht van veel mensen. Het is lekker, vult goed, en is supergezond. Waarmee bananen jouw gezondheid ondersteunen, kan je hier terugvinden.

Blauwe bessen

Dat blauwe bessen heel gezond zijn, dat wist je al, maar weet jij ook hoeveel gezonde voedingsstoffen er in zitten? Je leest dat, en de gezondheidsvoordelen, hier.

Boerenkool / Kale

Boerenkool is Kale. Supergezond, ontzettend populair en fantastisch in Green Juice. Wil jij weten wat voor gezondheidsvoordelen en voedingswaarde boerenkool heeft, klik dan hier

Brandnetel

Brandnetel klinkt helemaal niet vriendelijk, maar het licht brandende plantje is juist ontzettend gezond voor jou. Je kan hier alles over brandnetel leren.

Broccoli

Iedereen weet wel dat broccoli heel erg gezond is, maar waarom dan precies, is niet altijd duidelijk. Lees hier meer over de gezondheidsvoordelen en de voedingswaarde van broccoli.

Camu camu

Deze superfood bevat essentiële voedingsstoffen en heeft veel gezondheidsvoordelen. Wat camu camu voor jou doet, ontdek je hier.

Chlorella

Chlorella is een bommetje met voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft. Wat er precies inzit en waarom het zo gezond voor jou is, vind je hier.   

Citroengras

Citroengras is lekker fris en super goed voor jouw lichaam. Lees hier wat het voor jouw lichaam doet en wat er precies allemaal in zit.

Frambozen

Frambozen zijn erg lekker, maar ook heel erg goed voor jou. Wat frambozen precies voor jou doen en wat er precies in zit, kan je allemaal hier lezen.

Gember

Gember wordt gezien als een wondermiddeltje. Als je wil weten waarom, dan klik je hier.

Gerstegraspoeder

Gerstegras is een superfood. Hier kan je precies ontdekken welke voedingsstoffen er in gerstegras zitten en wat de gezondheidsvoordelen daar van zijn.

Komkommer

Komkommer is gezond en lekker en hoort thuis in een gezonde en gevarieerde Green Juice. Klik hier als je de gezondheidsvoordelen en voedingswaarde van komkommer wil weten.  

Kurkuma

Kurkuma is niet alleen gezond en lekker, maar het zit echt boordevol gezonde voedingsstoffen. Hier lees je alles wat je over kurkuma wil weten.

Lucuma

Deze gezond vrucht zit tjokvol met vezels, vitamines en mineralen en is absoluut een superfood. Hier vind je de precieze voedingswaarde en wat de gezondheidsvoordelen zijn.

Matcha thee

Matcha thee is een gezonde toevoeging aan jouw bestaande dieet. Waarom het zo gezond is, kan je hier allemaal ontdekken.

Moringa

Wil jij weten wat er allemaal in Moringa zit en op welke manier het bijdraagt aan jouw gezondheid? Klik dan hier.

Paardenbloemblad

Paardenbloemblad is makkelijk te vinden en je zou misschien niet verwachten dat het zo gezond voor je is. Alle voordelen voor jouw gezondheid en de voedingswaarde, vind je hier.

Pepermuntblad

Pepermunt is niet alleen lekker om thee mee te maken, maar zit vol voedingsstoffen en heeft dus veel gezondheidsvoordelen. Je leest er hier meer over.

Rode bieten

Rode bieten klinken niet erg sexy, maar het is een superfood. Het zit boordevol vitamines, mineralen en vezels, en heeft vele bewezen gezondheidsvoordelen. Alles wat je over rode bieten wil weten, ontdek je hier.

Spijsverteringsenzymen Amylase en Protease

Dat klinkt zo ingewikkeld, maar het valt reuze mee. Jouw lichaam heeft het in ieder geval nodig en in Superfoodies Green Juice vind je dan ook een gezonde hoeveelheid er van. Wat het voor jouw gezondheid doet en wat er precies in zit, ontdek je hier.

Spinazie

Dankzij Popeye weten we allemaal dat spinazie gezond is. Welke gezondheidsvoordelen spinazie precies heeft, en wat er allemaal voor voedingsstoffen in spinazie zitten, kan je hier allemaal lezen.

Spirulina

Spirulina is een alg. Het is een grote bron van proteïnen, als het niet de grootste is. Door hier te klikken kan je alles leren over spirulina en waarvoor het precies goed is.  

Tarwegras poeder

Alle gezondheidsvoordelen van Tarwegras kan je hier ontdekken. Je vindt er ook precies waarom tarwegras zo gezond voor je is.

Wortel

Wortel is lekker en gezond, voor meer dan alleen maar jouw ogen. Je kan hier ontdekken welke gezondheidsvoordelen wortel heeft en wat er precies allemaal inzit.

Gemalen zwarte peper

Het maakt jouw eten een stuk smakelijker, maar het is ook goed voor jouw gezondheid. Hier kan je precies lezen wat zwarte peper doet voor jouw gezondheid en wat er precies allemaal inzit.