Dit verse groene sapje, is een echt vers groen sapje. Geen andere kleuren, niet toch eigenlijk een smoothie. Allemaal groen, allemaal sapjes. Je kan het zeven om echt al het sap eruit te halen, maar met pulp is het gezonder en ook heel erg lekker.
En dit groene sapje is echt heel lekker. Niet bitter of een vreemde nasmaak, maar heerlijk fris en dorstlessend.
In de zomer is het nog lekkerder met gecrusht ijs of met ijsblokjes. Je kan het op ieder moment van de dag drinken.
Snijd de uiteindes van de komkommer en de venkelknol. Schil de limoen en doe alles, behalve het water, in jouw juicer. Je kan een paart takjes dille en munt apart houden om later mee te garneren. Juice het tot het een glad geheel is en voeg dan naar wens water toe.
Proef of je misschien nog wat honing of munt wil toevoegen. Serveer het in een groot glas met ijsblokjes en garneer het met de dille en de munt.
Wil je het sapje zeven? Doe dat dan met een kaasdoek.