Zodra je melk of yoghurt toevoegt aan jouw verse, groene sapje, wordt het eigenlijk meer een smoothie. Ook als je amandelmelk toevoegt. Je kan amandelmelk ook heel makkelijk zelf maken. Dan is het veel gezonder dan de amandelmelk die je in de winkel krijgt. Of het nou een smoothie of een sapje is, dat maakt eigenlijk niet zo heel veel uit.
Amandelmelk is lactosevrij en vegan-vriendelijk, dus het blijft hartstikke gezond en het zit boordevol voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.
Je hoeft de kiwi’s niet te schillen. De schil is ontzettend gezond en in de juicer merk je niet heel veel meer van de kleine haartjes. Daarnaast wen je erg snel aan de structuur van de schil van de kiwi. Iets waar je aan gewend kan raken. Schil de banaan en doe alles in jouw juicer. Wacht tot het een mooi glad geheel is en afhankelijk van jouw type juicer, kan je het dan in de koelkast af laten koelen, of meteen opdrinken.
In de zomer is dit erg lekker met ijsblokjes. In plaats van ijsblokjes, kan je ook de banaan op voorhand invriezen en de amandelmelk ook een tijdje in de vriezer leggen, voor je alles in de juicer doet.