Verse groene sapjes zijn populair omdat het een alternatieve manier is om groentes binnen te krijgen. Maar verse groene sapjes mogen soms ook best alleen uit fruit bestaan. Dit recept voor een niet-zo-groen sapje bestaat alleen maar uit vers exotisch fruit en dat past helemaal bij het kokoswater.
Het is heerlijk op een warme zomerdag. Met fijn, gehakt ijs of met ijsblokjes. Lust je dit sapje wel voor jouw ontbijt? Doe er dan nog yoghurt bij. Dat kan trouwens ook een heerlijk fris, en gezond, toetje zijn.
Schil de mango en verwijder de pit. Pel de bananen en schil de limoen. Houd de chiazaadjes apart en wel ze ongeveer 10 minuutjes in water. Doe verder alles in jouw juicer. Wacht tot het een mooi glad geheel is. Kijk dan of de dikte naar wens is.
Je kan altijd nog wat extra water toevoegen om het sapje dunner te maken. Als je dit recept met Griekse yoghurt maakt, dan kan je nog wat extra yoghurt toevoegen.
Doe als laatste de chiazaadjes erin en roer alles nog een keer goed handmatig door.