Banaan en sinaasappel zijn een heerlijke combinatie en met bleekselderij heb je nog meer gezonde voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft. De bleekselderij is een goede basis, dankzij het vele sap en de voedingsstoffen die erin zitten. Dit heerlijke verse groene sapje is ontzettend lekker bij jouw ontbijt en op een warme dag is het erg lekker om de banaan eerst in te vriezen.
Je kan in plaats van water ook Griekse yoghurt gebruiken, of zelfs vanille-ijs. Let dan wel op de extra toevoegingen.
Haal het vruchtvlees uit de avocado, schil de banaan, de sinaasappel en de limoen. Houd het lijnzaad apart en doe de rest in de juicer. Juice alles net zo lang tot het een mooi, glad geheel is. Je kan altijd wat meer water toevoegen als je liever een dunner sapje hebt.
Je kan de banaan vooraf invriezen en er dan voor kiezen om in plaats van water, gecrusht ijs te gebruiken. Je hebt dan een heerlijke smoothie, die in de zomer ook nog eens lekker afkoelt en verfrissend is.