Dit groene sapje is heerlijk als ontbijt en het is in een handomdraai klaar. Je hoeft de kiwi niet eens te schillen, want je kan de schil gewoon mee juicen. Het zit boordevol voedingsstoffen, geeft je een lekkere energieboost en een beetje pit om de dag lekker fris en gemotiveerd te beginnen.
Je kan dit recept trouwens ook goed maken met yoghurt. Dan heb je net wat meer in je buik in de ochtend en ook yoghurt is goed voor jouw lichaam. Als tussendoortje in de zomer is dit recept dorstlessend en nog lekkerder met wat ijsblokjes.
Snijd de uiteindes van de komkommer en de kiwi’s. Haal het klokhuis uit de appels. Schil de gember en snijd alles wat kleiner. Doe het allemaal in jouw juicer en wacht tot het een mooie gladde massa geworden is.
Wanneer je geen Griekse yoghurt gebruikt en het sapje te dik vindt, dan kan je het heel makkelijk dunner maken met water of kokoswater.
Dit gezonde en verse groene sapje is heel erg lekker als ontbijt, maar je kan het ieder moment van de dag drinken. Je krijg er een lekkere energie boost van en jouw lichaam krijgt allemaal gezonde voedingsstoffen binnen.